Total players online: 16



Take the Tour | Site Map

It is currently Mon Dec 11, 2017 6:50 pm

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 255 posts ]  Go to page Previous  1 ... 13, 14, 15, 16, 17  Next
Author Message
PostPosted: Fri Feb 05, 2010 6:04 am 
Offline
Moderator
Moderator
User avatar

Joined: 09/11/2004 18:53
Posts: 4143
Location: Kansas, US

I'd recommend patching up to the last 6.xx.xx client. Cancel when you hit the 7. You can go all the way if you want though.

_________________

The Lazy Gambler | Tracers Alexandria Stealing Helper | Tracers Tamer Helper
Please Donate and help keep Alexandria alive!


Top
  ProfileShow poster's scripts in the public script library 
PostPosted: Fri Feb 05, 2010 4:40 pm 
Offline
Adept Scripter
Adept Scripter

Joined: 02/03/2010 21:19
Posts: 247

Groups:
well I let it download to 7.0.3 0 and it says waiting to resume but goes no where then I hit cancel and it will say press ok to play or close to exit and play wont highlight up or work when clicking on it.


Top
  Profile 
PostPosted: Fri Feb 05, 2010 5:36 pm 
Offline
Alexandria Staff
Alexandria Staff

Joined: 02/17/2007 19:26
Posts: 2164
Location: Sacramento, CA

blackthunder wrote:
well I let it download to 7.0.3 0 and it says waiting to resume but goes no where then I hit cancel and it will say press ok to play or close to exit and play wont highlight up or work when clicking on it.

clients in the 7.0-'s don't show when your character is poisoned or when other creatures/players are poisoned. Same goes for mortal.

_________________
Image


Top
  ProfileShow poster's scripts in the public script library 
PostPosted: Fri Feb 05, 2010 5:55 pm 
Offline
Adept Scripter
Adept Scripter

Joined: 02/03/2010 21:19
Posts: 247

Groups:
Well how do I get just the 6.0 or whatever either way it still will not let me hit ok to just play


Top
  Profile 
PostPosted: Fri Feb 05, 2010 6:24 pm 
Offline
Ancient Scripter
Ancient Scripter
User avatar

Joined: 04/18/2006 22:58
Posts: 3402

blackthunder wrote:
Well how do I get just the 6.0 or whatever either way it still will not let me hit ok to just play
you reinstall then stop once it says its patching to 7.0.0.0 i stopped at 6.0.14.3 it works good and i hope that CEO would stop updating the world map.

_________________
Image


Top
  ProfileShow poster's scripts in the public script library 
PostPosted: Fri Feb 05, 2010 6:29 pm 
Offline
Alexandria Staff
Alexandria Staff

Joined: 02/17/2007 19:26
Posts: 2164
Location: Sacramento, CA

blackthunder wrote:
Well how do I get just the 6.0 or whatever either way it still will not let me hit ok to just play


Or, in the razor welcome screen, it asks you to define a path for UO at the top. If you click on Browse it should present you with a list of different clients. Hopefully, one of those will work for you.

_________________
Image


Top
  ProfileShow poster's scripts in the public script library 
PostPosted: Sat Feb 06, 2010 12:33 am 
Offline
Adept Scripter
Adept Scripter

Joined: 02/03/2010 21:19
Posts: 247

Groups:
So I re installed it stopped it at 6.0.14.3 well it started to download .4 but I hit cancel but it wont let me click ok only cancel and right when I re open it it start download .4 what do I do? I will hit cancel then it stops and says Hit ok to play or cancel to exit and OK wont work only CANCEL


Top
  Profile 
PostPosted: Sat Feb 06, 2010 12:46 am 
Offline
Ancient Scripter
Ancient Scripter
User avatar

Joined: 04/18/2006 22:58
Posts: 3402

blackthunder wrote:
So I re installed it stopped it at 6.0.14.3 well it started to download .4 but I hit cancel but it wont let me click ok only cancel and right when I re open it it start download .4 what do I do? I will hit cancel then it stops and says Hit ok to play or cancel to exit and OK wont work only CANCEL
alright well according to what you said your patched up so dont try to connect to EA anymore your done there.


open up razor and make your razor welcome screen look like this.
Image

_________________
Image


Top
  ProfileShow poster's scripts in the public script library 
PostPosted: Sat Feb 06, 2010 2:14 am 
Offline
Ancient Scripter
Ancient Scripter
User avatar

Joined: 01/14/2007 04:22
Posts: 4460
Location: SACK OF TOMATOES FO REAL DOE

Sendo wrote:
blackthunder wrote:
So I re installed it stopped it at 6.0.14.3 well it started to download .4 but I hit cancel but it wont let me click ok only cancel and right when I re open it it start download .4 what do I do? I will hit cancel then it stops and says Hit ok to play or cancel to exit and OK wont work only CANCEL
alright well according to what you said your patched up so dont try to connect to EA anymore your done there.


open up razor and make your razor welcome screen look like this.
Image


You sir just hit the nail on the head! Now we will find out if he is using "razor".

_________________
'PWNED! the Boss erupted, as he kicked Joe Shmoe in the nuts.' Warlocke
Chiangwei 'There is a problem I am a blue
beetle.'
ximan 'Command/method to launch a child script thread and initiate atomic communication with it.'
Cannibal (regarding Axia)'you come off as a tool'
Scotch Tape 'mabey if you just send us a picture of your chest, with your shirt off...'

http://www.darksoul7.com/
http://godisimaginary.com/


Top
  Profile 
PostPosted: Sat Feb 06, 2010 10:31 am 
Offline
Adept Scripter
Adept Scripter

Joined: 02/03/2010 21:19
Posts: 247

Groups:
Thank you all for helping me :) and quick responses I am in and playing :)


Top
  Profile 
PostPosted: Sat Feb 06, 2010 12:30 pm 
Offline
Adept Scripter
Adept Scripter

Joined: 02/03/2010 21:19
Posts: 247

Groups:
Do I have to move around when skilling to gain ?


Top
  Profile 
PostPosted: Sat Feb 06, 2010 12:43 pm 
Offline
Moderator
Moderator
User avatar

Joined: 09/11/2004 18:53
Posts: 4143
Location: Kansas, US

blackthunder wrote:
Do I have to move around when skilling to gain ?


Depends on the skill, but for many yes.

_________________

The Lazy Gambler | Tracers Alexandria Stealing Helper | Tracers Tamer Helper
Please Donate and help keep Alexandria alive!


Top
  ProfileShow poster's scripts in the public script library 
PostPosted: Thu Mar 11, 2010 10:04 pm 
Offline
Adept Scripter
Adept Scripter
User avatar

Joined: 08/11/2009 18:42
Posts: 171
Location: Pacific

Groups:
Well, real problem here guys. Problem is im retarded me thinks. Where do I download codename Alexandria at? LOL


Top
  Profile 
PostPosted: Thu Mar 11, 2010 10:08 pm 
Offline
Ancient Scripter
Ancient Scripter
User avatar

Joined: 04/18/2006 22:58
Posts: 3402

Mar Scyth wrote:
Well, real problem here guys. Problem is im retarded me thinks. Where do I download codename Alexandria at? LOL



im not sure that even matters anymore.

but what i am sure of is that it does not have anything to do with the freeshard.

_________________
Image


Top
  ProfileShow poster's scripts in the public script library 
 Post subject:
PostPosted: Fri Mar 12, 2010 4:35 pm 
Offline
Adept Scripter
Adept Scripter
User avatar

Joined: 08/11/2009 18:42
Posts: 171
Location: Pacific

Groups:
well, what i am hoping for is if i download codename alexandria, that will give me all the subs then i can use the scripts that require codename aleaxandra? am i wrong?

_________________
ImageImage


Top
  Profile 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 255 posts ]  Go to page Previous  1 ... 13, 14, 15, 16, 17  Next

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Hosted by CalWeb Internet Services, Inc.